Als SPIFFERS vinden we elkaar op onze visie, drijfveren en waarden. En gelukkig verschillen we ook behoorlijk van elkaar als het gaat om onze achtergrond, expertise en ervaring. Zo hebben we al met al heel veel methodes, werkwijzes en stijlen te bieden. Helemaal als je ons hechte netwerk meetelt, van professionals waar we graag en regelmatig mee samenwerken.

Hieronder stellen we onszelf kort voor. Wil je ons beter leren kennen, neem dan vooral even contact op.

Stefan Schmidt

Stefan Schmidt

Door alle verwarring en complexiteit is het vaak moeilijk om onze échte behoefte te uiten.

Er zijn genoeg redenen om jouw behoefte wat in te pakken en aan te kleden. Maar dat zorgt er ook voor dat de boodschap minder helder wordt, en de ander dus in de war raakt. Verwarring die, zo geloof ik, uiteindelijk omslaat in onverschilligheid. Goed samenwerken gaat daarom gelijk op met de bereidheid om met jezelf en elkaar de gesprekken hierover aan te gaan.

Dit soort gesprekken voer ik graag, met lichtheid en diepgang tegelijkertijd.

06 - 427 18 662

Mail Stefan

Rebke de Heer

Rebke de Heer

Reflectie in interactie creëert dynamiek.

Veranderen is iets collectiefs, dat doe je samen. Én het begint hier en nu met je eigen leiderschap. Daarom begeleid ik zo graag mensen in verandering – om collectief en individu samen te brengen. In interactie kunnen inzichten ontstaan voorbij het eigen gelijk, door elkaar steeds weer opnieuw goed te horen en te bevragen.

Met in mijn rugzak communicatie- en veranderkunde werk ik zowel analytisch en doelgericht als waarderend en toegepast creatief.

06 - 15 391 391

Mail Rebke

Linde Arts

Linde Arts

Geen verandering zonder bewustwording. Geen bewustwording zonder interactie.

Iedereen heeft ’n goede reden om te doen wat ‘ie doet, maar ben jij je bewust van wat je teweeg brengt bij jezelf en de ander? Ik ben ervan overtuigd dat we altijd een keuze hebben in hoe we naar onze omgeving kijken en welke positie we innemen. Wat we nodig hebben om die keuzes te maken, is elkaar. Als spiegel ter bewustwording, als inspiratiebron voor nieuw gedrag, als sleutel tot verbinding en verandering.

Ik observeer scherp en bevraag kritisch, en word blij van de inzichten en gesprekken die ontstaan als mensen een ander perspectief ervaren.

06 - 4022 4468

Mail Linde

Willem Roding

Willem Roding

Alles is één in zijn essentie en onderling verbonden in zijn verschijningsvorm.

Ik begeleid verandertrajecten en leiderschapsvraagstukken binnen organisaties. Verandering is voor mij in eerste instantie een proces van hernieuwde individuele en gezamenlijke betekenisgeving. Leiderschap is voorbeeldgedrag in het licht van de collectieve ambitie. En gedrag is wat je voor en na kunt doen. Uiteindelijk is het mensenwerk en dus maatwerk.

Mijn stijl als adviseur, begeleider of spreker laat zich het best omschrijven als compassievol confronterend.

06 - 125 07 007

Mail Willem

Name dropping

  • Vink Bouw Van Wijnen Stedelink Ernst & Young Schiphol Van Doorne Gemeente Schagen
  • RoyalFloraHolland Gemeente De Ronde Venen OD Media Horst ad Maas Grant Thornton Gazelle HKU
  • Gemeente Roermond Min BuZa Mars PostNL Greenberry KPMG Etiquet
  • Medtronic Forty Ordina Tauw AGU Hotel Casa Gemeente Den Haag

Menu

Menu